Απ' όλο τον Κόσμο

Για δεύτερη φορά από το 1871 που ξεκίνησε η λειτουργία του, η σκηνή του Royal Albert Hall θα μεταμορφωθεί σε παγοδρόμιο για τις ανάγκες της παράστασης «Η Σταχτοπούτα στο πάγο». 

Στην τελετή της  Royal Caribbean International για την ονοματοδοσία του Oasis of the Seas στις 30 Νοεμβρίου, η μακριά παράδοση της καινοτομίας που χαρακτηρίζει την εταιρεία θα συνεχιστεί.

Η EFAPCO πλέον αριθμεί 10 χώρες-μέλη και συνεχίζονται οι συζητήσεις με πλήθος άλλων χωρών προκειμένου να ενταχθούν στον οργανισμό.

Μια πρωτοβουλία που αρχικά σχεδιάστηκε για να εξασφαλίσει την καθαρή εικόνα του στόλου της Etihad, αποδείχθηκε ότι έχει σημαντικά οφέλη για το περιβάλλον. Στα δοκιμαστικά του “Permagard”, της πολυμερούς επίστρωσης που επαλείφεται στο εξωτερικό των αεροσκαφών της Etihad, αποδείχθηκε ότι με τη χρήση του εξοικονομούνται σημαντικές ποσότητες νερού και καθαριστικών υγρών, καθώς και ότι υπάρχει η δυνατότητα να βελτιωθεί η επάρκεια των καυσίμων από την μειωμένη αντίσταση αέρα του αεροσκάφους.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ελληνο – Τουρκικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, κ. Παναγιώτης Κουτσίκος, με μέλη του Δ.Σ. πραγματοποίησαν επίσημη επίσκεψη στην Τουρκία, όπου συζήτησαν νέες δραστηριότητες των δύο χωρών που θα πραγματοποιηθούν εντός του 2010.

ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ
ΤΕΥΧΟΣ 266