Απ' όλο τον Κόσμο
Ο αριθμός των χρεοκοπιών ξενοδοχείων έχει αυξηθεί πάρα πολύ, σύμφωνα με πρόσφατη δημοσίευση βρετανικής εφημερίδας. Ο πλήρης αντίκτυπος της ύφεσης έχει οδηγήσει απροκάλυπτα σε νέα στοιχεία, υποδεικνύοντας ότι οι πτωχεύσεις στον κλάδο της ξενοδοχίας έχουν αγγίξει το 120%. Επίσης, έρευνα της PriceWaterhouseCoopers έδειξε ότι 90 ξενοδοχεία που έχουν αποτύχει στο α’ εξάμηνο του χρόνου, συγκρινόμενα με τα 36 του προηγούμενου χρόνου, υποδηλώνουν αύξηση της πτώχευσης κατά 150%.
Οι αεροπορικές εταιρείες Lufthansa και Brussels προσφέρουν πλέον πτήσεις κοινού κωδικού σε επιλεγμένες πτήσεις μακρινών διαδρομών, στο πλαίσιο της συμφωνίας τους για επέκταση της συνεργασίας τους και διεύρυνση του δικτύου τους προς τους πελάτες κάθε εταιρείας.
Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, δημιούργησε ένα νέο και προηγμένο «micro-site» το οποίο παρουσιάζει την πολυβραβευμένη «Experience Etihad» στον αέρα και στο έδαφος.

 

Η Celebrity Cruises, γνωστή για το εξαιρετικό στυλ και design που διαθέτει, παρουσιάζει μία σειρά νέων σχεδιαστικών αλλαγών για το κρουαζιερόπλοιο «Celebrity Millennium», στο πλαίσιο της ανανέωσης που πραγματοποιήθηκε τον Μάιο, συνολικής αξίας 10 εκατομμυρίων δολαρίων.
Η κατασκευή του «Wolgan Valley Resort & Spa», του πρώτου πολυτελούς-προστατευόμενου θέρετρου στο κέντρο του Blue Mountains, World Heritage Area της Αυστραλίας, έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.
Σελίδα 1 από 2
ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ
ΤΕΥΧΟΣ 266