Απ' όλο τον Κόσμο
Εντυπωσιακά μεγέθη πληρότητας καταγράφει η Austrian Airlines για τους πρώτους μήνες του εαρινού προγράμματος 2009. Παρά τη γενική κρίση που παρατηρείται στον τουρισμό, ο αυστριακός αερομεταφορέας κατέγραψε εντυπωσιακά νούμερα πληρότητας που αφορούν στην πρωινή πτήση που έχει επαναφέρει από την αρχή του εαρινού προγράμματος.
Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, εγκαινίασε τις πτήσεις από την βάση της στο Αμπου Ντάμπι, προς τη Λάρνακα της Κύπρου, αμέσως μετά την έναρξη των πτήσεών της από την Αθήνα προς το Αμπου Ντάμπι, που ξεκίνησαν στις 2 Ιουνίου.
Ο θρησκευτικός τουρισμός δε φαίνεται να επηρεάζεται από την οικονομική κρίση. Αυτό αποδεικνύεται από τους επισκέπτες στο Βατικανό, οι οποίοι δεν έχουν αλλάξει αριθμητικά λόγω της κρίσης. Πολλοί πιστεύουν ότι αυτό οφείλεται στην έντονη διάθεσή τους να πραγματοποιήσουν αυτό το ταξίδι για λόγους προσωπικούς και δεν επηρεάζεται έτσι η απόφασή τους από την οικονομική κρίση.
Με 4 βραβεύσεις υψηλού προφίλ έκλεισε ο Μάιος για την British Airways, με την Business Class να έχει την τιμητική της. Συγκεκριμένα, τα Ultratravel Awards απένειμαν στην British Airways τα βραβεία «Best Business Class», «Best First Class» και «Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας Κοντινών Αποστάσεων» σε εκδήλωση που έγινε στο «Dorchester Hotel» του Λονδίνου.
Η αεροπορική εταιρεία Emirates προσφέρει προσιτές τιμές εισιτηρίων για προορισμούς του δικτύου της, δωρεάν διαμονή στο καινούργιο πολυτελές ξενοδοχείο «The Address Downtown Burj Dubai» για επιβάτες της πρώτης και επιχειρηματικής θέσης και τη δυνατότητα στους επιβάτες να ταξιδέψουν με το φημισμένο Α380 με προορισμό τη Μπανγκόκ.
Σελίδα 1 από 2
ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ
ΤΕΥΧΟΣ 266