Οι Εκθέσεις GRECKA & GREKLAND PANORAMA σε περιοδεία ανά την Ελλάδα

Σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση από τους διοργανωτές:

Η North Events είναι ο διοργανωτής των αποκλειστικών εκθέσεων για την Ελλάδα GRECKA PANORAMA στην Πολωνία και GREKLAND PANORAMA στην Σουηδία, ξεκίνησε περιοδεία ενημέρωσης σε τουριστικούς προορισμούς της χώρας με πρώτη στάση την Κρήτη.

Οι προγραμματισμένες παρουσιάσεις για την Κρήτη περιλαμβάνουν:

  • 6 Οκτωβρίου στα Χανιά, με την συνδιοργάνωση & αιγίδα της Ένωσης Ξενοδόχων και του Κέντρου Αρχιτεκτονικής Μεσογείου στην ΚΑΜ, Ώρα 19:30 –21:30 «ΚΑΜ – Αρσενάλι», Ενετικό Λιμάνι, Ομιλητές Λεωνίδας Μπαμπάνης, NORTH EVENTS, Rob Wills, ITAKA/GRECOS, Μανώλης Βλαστός, RAINBOW TOURS/EASY TRAVEL.
  • 7 Οκτωβρίου στο Ρέθυμνο, με την συνδιοργάνωση & αιγίδα του Συλλόγου Ξενοδόχων Ρεθύμνου, Ώρα 19:00, Αίθουσα Συλλόγου Ξενοδόχων Νομού Ρεθύμνης, Παπαναστασίου 3 , Ομιλητής Λεωνίδας Μπαμπάνης, NORTH EVENTS.
  • 9 Οκτωβρίου στο Ηράκλειο, με την συνδιοργάνωση & αιγίδα της Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου, Ώρα: Ώρα 11:30, Αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου, Περιφέρεια Κρήτης, Ομιλητής Λεωνίδας Μπαμπάνης, NORTH EVENTS.

Επόμενες προγραμματισμένες παρουσιάσεις περιλαμβάνουν την Ρόδο, την Κω, την Πελοπόννησο και την Χαλκιδική.

Οι εκθέσεις GRECKA PANORAMA και GREKLAND PANORAMA τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Πρεσβείας της Ελλάδος στην Βαρσοβία, του ΕΟΤ, του ΣΕΤΕ, του ΞΕΕ, της ΠΟΞ, της ΗΑΤΤΑ, της PZOT – Ένωση Τουριστικών Γραφείων Πολωνίας, του Συνδέσμου Ελλήνων Επιχειρηματιών Πολωνίας “ΕΡΜΗΣ" και του Ελληνο-Σουηδικού Επιμελητηρίου.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.panoramagreece.com.

ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ
ΤΕΥΧΟΣ 266