Η Ryanair στηρίζει τον Ελληνικό πολιτισμό στο εξωτερικό

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση η Ryanair είναι ο επίσημος αερομεταφορέας του θεατρικού θιάσου της Κάτιας Δανδουλάκη.

Συνεχίζοντας η ανακοίνωση αναφέρει ότι, εχθές, 1 Οκτωβρίου, υποδέχτηκε τον θεατρικό θίασο της Κάτιας Δανδουλάκη στην απογευματινή πτήσης της για Λονδίνο, ως επίσημος αερομεταφορέας της πρεμιέρας του Ελληνικού θεάτρου στο Λονδίνο, συμβάλλοντας στην προώθηση του Ελληνικού πολιτισμού στο εξωτερικό.

Όλους τους επιβάτες της ίδιας πτήσης, περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη στον αέρα, με δωρεάν προσκλήσεις που διασφάλισε η Ryanair για την πρεμιέρα της παράστασης στο Λονδίνο, το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, στο Mermaid Theatre.

Ως επίσημος αερομεταφορέας του Ελληνικού θεατρικού θιάσου στο Λονδίνο, η Ryanair και η Prosopa Events εύχονται καλή επιτυχία στον θίασο και μια μοναδική εμπειρία στους επιβάτες!

O John Alborante, διευθυντής marketing και πωλήσεων Ελλάδος της Ryanair δήλωσε:

Στην Ryanair, νιώθουμε περήφανοι που είμαστε ο επίσημος αερομεταφορέας του διακεκριμένου Ελληνικού θεατρικού θιάσου για την παράσταση στο Λονδίνο, αποδεικνύοντας την αφοσίωσή μας στην προβολή της Ελλάδας και του Ελληνικού πολιτισμού στο εξωτερικό. Για να γιορτάσουμε την πρεμιέρα της παράστασης στο Λονδίνο και για να ευχαριστήσουμε τους Έλληνες επιβάτες μας, διασφαλίσαμε δωρεάν προσκλήσεις για όλους τους επιβάτες που ταξίδεψαν από Αθήνα προς Λονδίνο το απόγευμα της Πέμπτης ώστε να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της παράστασης.

Στην Αθήνα, η ηθοποιός Κάτια Δανδουλάκη δήλωσε πριν την αναχώρηση: Πρωτοβουλίες σαν αυτές της Ryanair στην οποία είμαστε ευγνώμονες όλοι, να παρουσιαστεί αυτή η παράσταση από Έλληνες ηθοποιούς και Έλληνες διοργανωτές που ζουν στο εξωτερικό για πολιτισμικό σύνδεσμο με την Ελλάδα είναι πολύτιμες. Είναι σημαντικό να υπάρχει τέτοιου είδους βοήθεια που προσφέρεται πραγματικά ανοιχτόκαρδα. Είμαστε ευγνώμονες, σας ευχαριστούμε πάρα πολύ και μακάρι να συνεχίζετε τέτοια.

ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ
ΤΕΥΧΟΣ 266