Limo Bus

Μετά από σχεδόν 2 χρόνια, το Limo Bus επέστρεψε στην διαχείριση της κατασκευάστριας εταιρείας του, την Greek Limo Bus Μ.Ε.Π.Ε.

Είναι πλέον στην Ελλάδα και είναι στην διάθεση όσων επιθυμούν να μετακινηθούν υπερπολυτελώς. 
 
 
Με την επαναδραστηριοποίηση, η εταιρεία πλέον παρέχει μέσω του εξειδικευμένου προσωπικού
της και μια σειρά επιπλέον υπηρεσιών :
  • Συμβουλευτικές Τουριστικές Υπηρεσίες.
  • Οργάνωση και Διεκπεραίωση γκρουπ , ταξιδίων κινήτρων, συναντήσεων  και συνεδρίων                                    για λογαριασμό της εταιρείας του κάθε ενδιαφερόμενου (ακόμη και συνοδείες, γραμματείες συνεδρίων κλπ ).
  • Ταξίδια Πωλήσεων και Συμμετοχές σε Εκθέσεις για λογαριασμό της εταιρεία του κάθε ενδιαφερόμενου.   
To Limo Bus είναι μια λιμουζίνα πολλών θέσεων, με όλες τις πολυτέλειες που συνοδεύουν ένα τέτοιο εξαιρετικό όχημα. Σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε κατ΄ αποκλειστικότητα σε όλο τον κόσμο, για την ελληνική εταιρεία Greek Limo Bus, στο εργοστάσιο της VDL BOVA στην Ολλανδία. Στόχος των εμπνευστών του ήταν η δημιουργία ενός κινούμενου χώρου συναντήσεων, κορυφαίων προδιαγραφών, που θα καλύπτει τις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις των εκλεκτών επιβατών του.To Limo Bus προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες και ανέσεις που θα κάνουν κάθε διαδρομή αξέχαστη εμπειρία. Απευθύνεται σε εκείνους που διακρίνουν τις λεπτομέρειες και απαιτούν το καλύτερο.
Παροχές – Εξοπλισμός
 
To Limo Bus προσφέρει ασύγκριτη πολυτέλεια και λειτουργικότητα πέρα από κάθε προδιαγραφή.
Διαθέτει 29 ευρύχωρες δερμάτινες πολυθρόνες, αντί των 62 θέσεων που προβλέπει το εσωτερικό του.
 
Ο συνεδριακός χώρος
 
Το τραπέζι συσκέψεων  εώς 10 ατόμων είναι εφοδιασμένο με τελευταίας τεχνολογίας οπτικοακουστικό εξοπλισμό ο οποίος περιλαμβάνει μεταξύ άλλων 4 (τέσσερις) LCD οθόνες 23 ιντσών. Κεντρικό υπολογιστή και δύο φορητούς υπολογιστές (laptop), Ο server είναι συνδεδεμένος μέσω των 2 switch, 1000 kbps. Υπάρχουν σταθερά αλλά και ασύρματα μικρόφωνα, καθώς και μηχάνημα φαξ,  έγχρωμο πολυμηχάνημα και τηλέφωνο μέσω internet - VOIP . Επιπλέον, διαθέτει υποδομή για τηλεδιασκέψεις. Ο  εξοπλισμός όλων των υπολοίπων θέσεων επιτρέπει σε όλους τους επιβαίνοντες να παρακολουθούν ταυτόχρονα το θέμα που συζητείται στο τραπέζι των συσκέψεων.
 
Περιοχή επιβαινόντων      
 
Για όλες τις εταιρικές συναντήσεις που απαιτούν ένα ταξίδι στον κόσμο της πολυτέλειας η GreeklimoBus προσφέρει εξοπλισμό και άνεση ειδικά σχεδιασμένο για να εξυπηρετεί και να ταιριάζει στις ανάγκες των επιβαινόντων του.Στις περισσότερες θέσεις υπάρχει προσωπική οθόνη 8 ιντσών. Επιπλέον, διαθέτει υποδομή για  δορυφορική κεραία με 4 (τέσσερις) δέκτες για την δυνατότητα επιλογής καναλιών, Ιδιαίτερη μελέτη έχει γίνει στο ηχητικό σύστημα. Σε κάθε θέση υπάρχει παροχή ρεύματος 220/110- 12 V, καθώς και επιλογέα 8 (οκτώ) καναλιών με  θέση για ακουστικά και δυνατότητα σύνδεσης στο internet είτε μέσω το κεντρικού server είτε ασύρματα (WiFi) καθώς επίσης και τραπέζια εργασίας καταμήκους όλου του οχήματος .
 
Χώρος Κουζίνας - Μπάρ
 
Χάρη στην 1,60 μέτρων κουζίνα του η οποία είναι επενδυμένη με ξύλο ,το  ταξίδι με το LimoBus γίνεται μια μοναδική ευκαιρία για απόλαυση . Είναι πλήρως εξοπλισμένη με ψυγειοκαταψύκτη, φούρνο μικροκυμάτων, παγομηχανή, θερμοθαλάμους και αρκετό αποθηκευτικό χώρο ενώ διθέτει  ζεστό τρεχούμενο νερό όπως επίσης και άφθονο εμφιαλομένο νερό για τους επιβάτες . Ιδιαίτερα επιλεγμένες λιχουδιές για όλα τα γούστα και αναψυκτικά ,χυμοί ή καφές σερβίρονται απο γνωστό catering καθ’όλη τη διάρκεια της διαδρομής.
 
 Επιπλέον....
 
Εντυπωσιακό είναι το σύστημα πλοήγησης του LIMO BUS με προβολή    στα μόνιτορ, αλλά και η πανοραμική κάμερα που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος.
 
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα συστήματα ασφαλείας του LIMO BUS τα οποία μελετήθηκαν από ειδικούς και αποτελούν κύρια χαρακτηριστικά του.
 
Η καμπίνα του οδηγού είναι μια μικρογραφία πιλοτηρίου προηγμένου αεροσκάφους, αφού είναι πλήρως αυτοματοποιημένη με τα πλέον σύγχρονα συστήματα. Ο οδηγός  μπορεί να παρακολουθεί το τι γίνεται στο εσωτερικό του πούλμαν από 2 (δυο)  εσωτερικές  οθόνες. Εξωτερικές κάμερες ασφαλείας και σύστημα εισόδου στο όχημα με κωδικοποιημένες κάρτες που απενεργοποιούν laser στις πόρτες του οχήματος, παρέχουν επιπλέον ασφάλεια για κάθε μεμονωμένο επιβάτη.

ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ
ΤΕΥΧΟΣ 266