Prima Optis

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΛΥΝΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ
 
Η εταιρεία Prima Optis βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη των εργασιών της στην ελληνική αγορά, καθώς και την αποκλειστική συνεργασία της με την παγκοσμίου φήμης κατασκευάστρια εταιρεία πλυντικών συστημάτων ιματισμού, Alliance-Huebsch για τα Βαλκάνια.

Μέσα σε ένα περιβάλλον οικονομικής αστάθειας και έντονου προβληματισμού για το μέλλον της χώρας, η Prima Optis έρχεται να δώσει μία πνοή ανανέωσης στο χώρο του επαγγελματικού πλυντικού εξοπλισμού. Με ένα δίκτυο αντιπροσώπων που καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας, ένα σύνολο εργαζομένων και στελεχών με μεγάλη εμπειρία στο συγκεκριμένο αντικείμενο και πάνω από όλα με διάθεση για τη δημιουργία κάτι καινούργιου, η Prima Optis ευελπιστεί να γίνει η πρώτη επιλογή των Ελλήνων ξενοδόχων για την προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση των πλυντικών συστημάτων ιματισμού τους.
 
ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
 
Φιλοδοξία όλων των ανθρώπων της Prima Optis δεν ήταν να δημιουργήσουν ακόμη μία εταιρεία προμήθειας και εξοπλισμού πλυντικών συστημάτων ιματισμού. Φιλοδοξία τους ήταν και παραμένει η δημιουργία μίας διαφορετικής εταιρείας με νέα αντίληψη και φιλοσοφία ως προς το επιχειρείν. Στόχος της εταιρείας είναι η άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών της. Για το λόγο αυτό, άλλωστε, έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στη δημιουργία ενός οργανωμένου τμήματος after-sales support, το οποίο ανά πάσα στιγμή θα αντιμετωπίζει κάθε ανάγκη των πελατών της εταιρείας. Το όνομα της εταιρείας (Prima Optis = Πρώτη Επιλογή) περικλείει το όραμα και τη φιλοδοξία των ιδρυτών της: να αναδειχθεί η Prima Optis στην πρώτη επιλογή των Ελλήνων ξενοδόχων για κάθε τους ανάγκη που σχετίζεται με τα επαγγελματικά πλυντικά συστήματα ιματισμού.
 
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ALLIANCE-HUEBSCH
 
Η Prima Optis συνεργάζεται με ένα από τα μεγαλύτερα γκρουπ κατασκευής πλυντικών συστημάτων ιματισμού παγκοσμίως, την Alliance Laundry Systems από τις ΗΠΑ. Η επιθυμία των ανθρώπων της Alliance για περαιτέρω δραστηριοποίηση στην ελληνική και βαλκανική αγορά βρήκε άμεση ανταπόκριση από τους ανθρώπους της Prima Optis, οι οποίοι βρήκαν τον κατάλληλο σύμμαχο προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες της αγοράς με ένα ιδιαιτέρως ποιοτικό, εξελιγμένο και ανταγωνιστικό προϊόν. Συγκεκριμένα, η εταιρεία Huebsch, που αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια μέρος της Alliance Laundry Systems, ιδρύθηκε πριν από 100 χρόνια στις ΗΠΑ. Με την ενσωμάτωσή της στον όμιλο της Alliance, ενδυναμώθηκε σε τέτοιο βαθμό, ώστε αποφασίστηκε η περαιτέρω επέκτασή της σε Ευρώπη και Ασία, πάντα με γνώμονα την εύρεση των κατάλληλων συνεργατών, ώστε να διασφαλισθεί η διατήρηση και η εξάπλωση της εξαιρετικής φήμης της εταιρείας. Βάσει των οικονομικών στοιχείων του 2011, άλλωστε, η Alliance Laundry Systems αναδείχθηκε ως η μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής επαγγελματικών συστημάτων ιματισμού παγκοσμίως, με ετήσιο τζίρο που ξεπέρασε τα 457 εκατομμύρια δολάρια.
 
ΝΕΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
 
Έχοντας εξασφαλίσει τη βοήθεια και τη συμμαχία μίας παγκόσμιας δύναμης στον τομέα των επαγγελματικών πλυντικών συστημάτων ιματισμού, η Prima Optis διαθέτει όλα τα απαραίτητα μέσα προκειμένου να παρέχει τα καλύτερα προϊόντα και άψογες υπηρεσίες στους πελάτες της. Η εταιρεία διαπνέεται από μία βαθιά πελατοκεντρική φιλοσοφία, η οποία αποτελεί τον κινητήριο μοχλό για όλες τις ενέργειές της. Συγκεκριμένα, η εταιρεία έχει ήδη θέσει σε εφαρμογή ένα ολοκληρωμένο πλάνο λειτουργίας με τα εξής χαρακτηριστικά:
·         Δημιουργία ολοκληρωμένου και άρτιου τμήματος after-sales support.
·         Εκπόνηση δωρεάν τεχνικοοικονομικής μελέτης για τη δημιουργία ή ανανέωση του πλυντικού συγκροτήματος των ξενοδοχειακών μονάδων.
·         Δημιουργία δικτύου αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα και μεσοπρόθεσμα ίδρυση υποκαταστημάτων σε βασικές πόλεις της χώρας.
·         Επέκταση στις όμορες βαλκανικές χώρες με την ίδρυση υποκαταστημάτων.
·         Πλάνο πωλήσεων με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.
·         Συμβόλαια προληπτικής συντήρησης χαμηλού κόστους.
·         Έμφαση στη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού και εφαρμογή των υψηλότερων standards λειτουργίας.
·         Απόλυτη εξειδίκευση στα επαγγελματικά πλυντικά συστήματα ιματισμού.
·         Λειτουργία «one stop shop», προκειμένου οι πελάτες να αποκτούν όλα τα απαραίτητα για τη λειτουργία του πλυντικού συγκροτήματός τους από την Prima Optis στην καλύτερη δυνατή τιμή.
 
Η Prima Optis, έχοντας πλήρη επίγνωση της δυσμενούς οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στην αγορά, έχει ήδη λάβει όλα τα κατάλληλα μέτρα, ώστε να εξασφαλίσει τη χρηματοοικονομική σταθερότητα και βιωσιμότητα που θα της επιτρέψει να εφαρμόσει όλα τα καινοτόμα σχέδια και τις νέες πρακτικές, προκειμένου να προσφέρει στην αγορά όχι μόνο εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, αλλά και νέες υπηρεσίες, που ευελπιστεί ότι θα δημιουργήσουν νέες συνθήκες στην αγορά των επαγγελματικών πλυντικών συστημάτων. Μέσα σε ένα περιβάλλον έντονης αβεβαιότητας η Prima Optis έρχεται για να προσφέρει στους πελάτες της τη σιγουριά μίας μακροχρόνιας συνεργασίας, που θα διαπνέεται από την αμοιβαία φιλοδοξία για συνεχή ανάπτυξη και αλληλοσεβασμό. Το κυριότερο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Prima Optis είναι ο συνδυασμός της εμπειρίας με τις νέες αντιλήψεις που χαρακτηρίζουν τα στελέχη της εταιρείας, καθώς και η συνεργασία της με την Alliance Laundry Systems, η οποία αποτελεί εγγύηση ως προς την ποιότητα των προϊόντων και των παρεχόμενων υπηρεσιών.

ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ
ΤΕΥΧΟΣ 266