Ν. Αρζινός ΕΠΕ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
 
Το 1980 ιδρύθηκε η εταιρεία Ν. Αρζινός ΕΠΕ, από τον κ. Αρζινό. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον επαγγελματικό εξοπλισμό μαζικής εστίασης, δηλαδή στον ξενοδοχειακό και στον επισιτιστικό τομέα.

Ειδικότερα, εκπροσωπεί από το εξωτερικό, τους οίκους Ugolini, Zumoval, Gaggia, Antiko Eremo, Huaseng, Fagor, Macfrin, Carrottiice. Όλα τα μηχανήματα της εταιρείας ακολουθούν τους κανονισμούς υγιεινής. Η Ν. Αρζινός ΕΠΕ διαθέτει ευρεία γκάμα μηχανημάτων από αναγνωρισμένες εταιρείες στο χώρο του εξοπλισμού, με στόχο ο καταναλωτής να έχει τη δυνατότητα επιλογής ανάλογα με το κόστος επένδυσης.
 
ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Στον τεράστιο χώρο 700 τετραγωνικών μέτρων όπου μεταφέρθηκε η εταιρεία, οι νέοι επαγγελματίες μπορούν να βρουν λύσεις οικονομικές και εργονομικές. Επίσης, στις νέες εγκαταστάσεις της Ν. Αρζινός ΕΠΕ, η εταιρεία φιλοξενεί καινούργιο και μεταχειρισμένο εξοπλισμό. Οι επιλογές αυτές της εταιρείας αποδίδονται κυρίως στο ότι, δεδομένης της οικονομικής κρίσης, η επιχείρηση προσπαθεί να προσφέρει πλήθος διαφορετικών επιλογών στους πελάτες της ώστε να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες τους κατά το δοκούν.
 
ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Η είσοδος της παγωτομηχανής Soft στην ελληνική αγορά και ειδικά η επιτραπέζια παγωτομηχανή–γιαουρτομηχανή Ugolini Minigel Soft, έδωσε την ευκαιρία στην εταιρεία να γίνει περισσότερο γνωστή, καθώς το εν λόγω μηχάνημα είναι πρωτοποριακό και οικονομικό και προσφέρει στους αγοραστές τη δυνατότητα υπέρογκου κέρδους και τέλειας γεύσης.
 Επίσης, οι γρανιτομηχανές, οι αποχυμωτές, οι παγωτομηχανές, οι καφετιέρες, οι παγομηχανές και τα αναλώσιμα προϊόντα ανήκουν στη μεγάλη γκάμα των προϊόντων που διαθέτει η εταιρεία.
Επιπλέον υπηρεσίες που παρέχει στους πελάτες είναι η διακόσμηση, η μελέτη και ο σχεδιασμός επαγγελματικών χώρων με τη βοήθεια ειδικού και έμπειρου τεχνικού προσωπικού και σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές και εργονομικές διατάξεις. Η εταιρεία Ν. Αρζινός ΕΠΕ εξασφαλίζει πριν από κάθε πώληση την τεχνική υποστήριξη των μηχανημάτων, καθώς και το άμεσο σέρβις με παρακαταθήκη ανταλλακτικών.
Ακόμη, η Ν. Αρζινός ΕΠΕ αναλαμβάνει και επιλύει κάθε είδους προβλήματα των πελατών της, ενώ στο χώρο της πραγματοποιούνται συνεχώς προσφορές για κάθε είδους καταστήματα.
 
ΑΡΖΙΝΟΣ ΝΙΚΟΣ ΕΠΕ
Πύργου 15 & Πειραιώς 70 , 183 46 Μοσχάτο
ΤΗΛ: 210 4838252-3, 210 4828252
URL: www.arzinos.gr, www.pagotomixanes.com
 

ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ
ΤΕΥΧΟΣ 266