Βράβευση της ιστοσελίδας της Navigator Travel and Tourist Services από τον ΗΑΤΤΑ.

Με το βραβείο του καλύτερου site τιμήθηκε η ιστοσελίδα της Navigator Travel and Tourist Services. Στα βραβεία που απονεμήθηκανγια τα καλύτερα έντυπα και sites των Τουριστικών Γραφείων μελών του HATTA, στις 19 Νοεμβρίου 2010 στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia 2010», η Navigator Traveland Tourist Services διακρίθηκε για τις καινοτομίες που έχουν εφαρμοστεί στην ιστοσελίδα www.navigator.gr τον τελευταίο χρόνο.

 

O εκσυγχρονισμός της ιστοσελίδας της Navigator Travel and Tourist Services δημιούργησε τις προϋποθέσεις για ένα site φιλικό προς το χρήστη, εμπλουτισμένο με όλες τις προσφερόμενες υπηρεσίες αλλά και όλες τις προσφορές του ταξιδιωτικού οργανισμού. Μέσα από μία ευχάριστη και λειτουργικότατη πλοήγηση οι επισκέπτες της ιστοσελίδας έχουν τη δυνατότητα να κάνουν online κράτηση εισιτηρίων για οποιοδήποτε κρουαζιερόπλοιο και προορισμό εύκολα και γρήγορα. 

Το βραβείο δίνει στην εταιρεία το έναυσμα για περαιτέρω online καινοτομίες και εφαρμογές που θα διατηρήσουν και θα αναβαθμίσουν το ήδη υψηλό επίπεδο online εξυπηρέτησης και παροχών.
 
 

 

ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ
ΤΕΥΧΟΣ 266