Ισχυρή παρουσία της ΑΝΕΚ LINES στην 26η PHILOXENIA

Η ANEK LINES, δυναμικά παρούσα, στην 26η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού- Philoxenia 2010, που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού.  
 

Σε ένα μοντέρνο & άκρως εντυπωσιακό περίπτερο, η ΑΝΕΚ LINES, υποδέχτηκε για μία ακόμα χρονιά, tour operators, travel agents, εκπροσώπους τουριστικών φορέων και επιχειρήσεων τουρισμού, ξενοδόχους, οικονομικούς παράγοντες, δημοσιογράφους κλπ.
 
Τα στελέχη της ΑΝΕΚ ενημέρωσαν τους επισκέπτες της έκθεσης για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και τις εξαιρετικές προσφορές της εταιρείας τόσο στους ελληνικούς προορισμούς, όσοκαι σ’ αυτούς του εξωτερικού. Στόχος της εταιρείας ήταν η πληροφόρηση του κόσμου σχετικά με την πληθώρα των υπηρεσιών που προσφέρει η ΑΝΕΚ στον τομέα της ακτοπλοΐας και του τουρισμού, που αποτελούν νευραλγικούς τομείς της ελληνικής οικονομίας. Επίσης, για μία ακόμα φορά το ελληνικό ελαιόλαδο είχε την τιμητική του. Η ΑΝΕΚ LINES, ως πρέσβειρα του ελαιολάδου διεθνώς, ενημέρωσε το κοινό για την πρωτοβουλία που έχει αναλάβει για την προώθηση του ελληνικού ελαιολάδου, ενός προϊόντος συνυφασμένου με τον πολιτισμό της χώρας μας και εξαιρετικής σημασίας για την οικονομία.
 
Η ΑΝΕΚ LINES, πάντα παρούσα στις σημαντικότερες ελληνικές και διεθνείς εκθέσεις τουρισμού, αποτελεί φορέα ανάπτυξης και προώθησης του ελληνικού τουρισμού σε διεθνή κλίμακα. Η άψογη ποιότητα των πολλαπλών υπηρεσιών της, έχουν κατατάξει την ΑΝΕΚ ως  μια από τις κορυφαίες ναυτιλιακές εταιρείες της Ελλάδος.
 

ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ
ΤΕΥΧΟΣ 266